Stevne #2 - Eliteserien og 1.divisjon 20.-22.juli

Molde

Arrangøren

Molde Seilforening (MS) ble etablert i 1920 og nærmer seg hundreårs- jubileum! Foreningen har 210 medlemmer. Molde Seilforeningen har vært med i Seilsportsligaen siden oppstarten. Målet med deltakelsen er å involvere flest mulig av foreningens medlemmer i ligaen, og samtidig ha tilstrekkelig kontinuitet til at vi kvalifiserer oss videre.  Til nå har 18 voksen og 5 barn/ungdommer fra foreningen deltatt. Disse har rapportert om en økt motivasjon for seiling i etterkant av ligaen.

Viktig informasjon

Se også Oppslagstavlen med generell informasjon.

Stedet

Vi legger opp til et meget kompakt arrangement med hovedovernatting på Scandic Seilet hotell og regattabane så nært hotellet som mulig. Vi har som mål å ta bag sailingen til et nytt nivå - bagless sailing. Byttebåt brygga blir ved inngangen til hotellet og bag er ikke nødvendig.

Selv om Molde dessverre ikke er kjent for mye vind i sommerhalvåret, arrangerer vi Jazzregatta årlig på dette tidsrommet, vanligvis med gode vindforhold. Ved fint vær kan vi få stabil vestavind på morgenen som dreier mot en noe mer utfordrende ujevn nordavind/fralandsvind på ettermiddagen. Vind fra østlig og vestlig retning gir jevn vind. Vestlig vind kan generere noe bølger. Tidevannet kan gi opptil 1 knop strøm i regattaområdet. Det blir lagt ut begrensingsbøyer for å unngå konflikt med fergetrafikken.  

Overnatting

Under Jazzfestivalen ønsker Scandic Hotell Seilet oss velkommen til Molde.
 
Scandic Seilet er også basen for hele arrangementet, og seilingen vil foregå rett utenfor Scandic Seilet

Husk at dette er midt under den travleste perioden i Molde med den store Jazzfestivalen. Vær derfor tidlig ute med din bestilling. De ønsker å gi følgende pris til Seilsportsliga deltagerne:

Dobbeltrom 1600,- pr natt ikl frokost
Trippelrom  1900,- pr natt inkl frokost
Firemannsrom (køyeseng) 2000,- pr natt inkl frokost

Oppgi «Seilsportsliga» i din bestilling direkte til hotellet

 

Ønsker du et billigere alternativ har Molde Folkehøyskole Vandrehjem kommet med følgende tilbud til oss: Molde Folkehøyskole Vandrehjem

Dobbeltrom m/bad 1125,- pr natt
Dobbeltrom u/bad 925,- pr natt
Enkeltrom m/bad 725,- pr natt
Enkeltrom u/bad 575,- pr natt
Sovesal 375,- pr person

Bookes på www.booking.com oppgi «Seilsportsliga» i kommentarfeltet i din bestilling