MESTERSKAPET FOR SEILFORENINGENE
Slider
Risør SF så suverene ut med to strake seiere i 2. divisjon, men i helgen smalt Askøy SF til med seier og leder nå overall.

​Det var uhyre jevnt under helgens stevne i Larvik. Men en forening skilte seg markant ut. Askøy Seilforening vant seks av elleve flighter og kunne dermed reise hjem med en solid dose selvtillit i bagasjen. De vant ikke bare helgens stevne, men sørget også for å ta en overall ledelse som Risør SF har holdt de to første stevnene.

Risør SF kjempet hardt, men måtte nøye seg med en 6. plass i Larvik, og de ligger dermed på 2 plass overall. Kampen bak Askøy SF var nemlig veldig tett og nervepirrende.

Det var få poeng som skilte ned til 7. plass, men til slutt var det Bærum SF som tok andreplassen med 21 poeng og Bundefjorden SF med 22. poeng som kapret den siste pallplassen.

Hele resultatlisten fra Larvik-stevnet finner du hos SAP .

Etter tre stevner og foran den siste og avgjørende finalen i Moss 22.-24. september så er de to øverste på listen relativt klare for opprykk til1. divisjon. Askøy SF leder med 7 poeng, og Risør SF har 8 poeng på plassen bak.

Bundefjorden er på 3. Plass med 13 poeng, mens Hurum SF har 15 poeng på plassen bak.

Ålesunds SF har 17 poeng og kommer garantert til å ville blande seg i kampen om opprykk. Hele overall-listen finner du her. Ingenting er avgjort før siste seilas i Moss.

Neste helg samles 1. divisjon til dyst i Larvik.